Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Евала страшна игра,аз съм много доволен,след 2-3 недели като влеземе във форма,ще сме номер 1.Евала на всички за ентусиазма,браво
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И понеже много хора изразиха нежелание относно залата на Локо, а Бонсист в момента не я дават под наем - чакам предложения за друга зала ...
      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Днес ми дойдоха And1 маратонките...като маратонки за 15паунда ми се струват супер,удобни, комфортни,меки... Все пак обаче имам доста "слаби" ходила' и ми се иска да си купя нещо по-качествено и по-висок клас....

Някой да даде съвет?
        Нещо до 30-35-40паунда от тук-->
        http://www.sportsdirect.com/basketba...oots?mppp=true

За момента клоня към Fila Modica Mens
        25паунда...
        Имат солидна основа и изглежда че ще са ми удобни. Фен съм на Фила- ежедневните ми маратонките и тези за бягане са ми на Фила и до сега не съм бил разочарован от марката, а само++++

Другия вариант са Анд1 Advanced Mid mens - 30паунда...Съдейки по качеството(отлично) на Анд1 Рокета за 15п, сигурно ще са още по-добри?? Гледам и едни Nike Overplay IV 25паунда..., но никога не съм носил Найк незнам и размери и комфорт и се чудя...

Държа на високата подметка, ама така или иначе като гледам всички са с такава за добро "омекотяване"...

---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:05 ----------

Днес ми дойдоха And1 маратонките...като маратонки за 15паунда ми се струват супер,удобни, комфортни,меки... Все пак обаче имам доста "слаби" ходила' и ми се иска да си купя нещо по-качествено и по-висок клас....

Някой да даде съвет?
        Нещо до 30-35-40паунда от тук-->
        http://www.sportsdirect.com/basketba...oots?mppp=true

З
        Last edited by VFTI; d.m.y г., 11:13.
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

От тия каде си ги изброил само Филата ме кефят
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Остави за кефене ... Макар и аз да си поръчах Анд1, ти препоръчвам да си харесаш някои найкове ... А ако държиш да са меки ... огледай се в адидас
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

За Баскетбол,само Найк и нищо друго
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Каквото и да вземеш все ще ти върши работа,аз за сега щеси джиткам със старите трейнъри на Фила.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Знаех си че ще сте облъчени Найкисти Проблема е че смятам че марки като найк и адидас имат по-високи цени, а не предлагат повече качество....Дали съм прав или да скачам на един такъв Найк..

http://www.sportsdirect.com/nike-air...er-mens-159042

Проблема е че за Анд1 и Фила не мога да намеря отзиви, а за найка веднага гугълнах и намерих позитивни коментари... Air капсулата трябва ли да ме притеснява?

До сега четох много + мнения и за тези... http://www.sportsdirect.com/adidas-p...tc-mens-153037

Вече започва да става объркване
                  Last edited by VFTI; d.m.y г., 11:37.
                  by RUBIG service

Comment

фила едно време бяха добри за тенис на корт, сега не знам, беше мнооого отдавна
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      фила едно време бяха добри за тенис на корт, сега не знам, беше мнооого отдавна
                      Венци,
                      тва са само некви обувки бе батка ....
                      Като за баскет, се присъединявам към колегите и също твърдя, че найк е марката ...
                      Вервай ми... На младини съм играл със ВСИЧКИ марки
                      ...
                      Верно, че старите найкове и сегашния шит немат нищо общо...
                      Ама все пак ...
                      AR 155 2.0 16V Never Forget You
                      AR 166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщение
                        Венци,
                        тва са само некви обувки бе батка ....
                        Като за баскет, се присъединявам към колегите и също твърдя, че найк е марката ...
                        Вервай ми... На младини съм играл със ВСИЧКИ марки
                        ...
                        Верно, че старите найкове и сегашния шит немат нищо общо...
                        Ама все пак ...
                        С времето осъзнах че това изобщо не са "някакви обувки"...това са неща върху които стоя по 10-14часа на ден, а в конкретния случай ще има и по-сериозни натоварвания...ЗАради това в последните години съм си накупил различни видове за да знам, че ще си пазя ходилата, глезените, колената,сухожилията(тази година имам 20ходения до Пирогов заради един приятел който 2 пъти къса ахилес...) ..Уви това са неща които не можах да разбера преди 7-10г. когато тренирахме много сериозно

Та точно щото вече всяка марка е някаква, и много се чудя дали да заложа на Найк....

Мим Фила са все още много добри на тенис кортовете...купи си модела AlfaCC-Флоу точно за тенис на корт(понеже играх тази година) и са супер. Сега си ги ползвам за ежедневки, а също така играх с тях последния баскетболен двубой...Филата ми за бягане също е една превъзходна маратонка А цените им са винаги супер смешни

Благодаря за мненията
                        Last edited by VFTI; d.m.y г., 17:40.
                        by RUBIG service

Comment

• Аз днес възкръснах и гледам и вие сте преживяли.За маратонките единствено мога да кажа, че без камери винаги ми е било доста по-некомфортно.Това е което гледам да имат.Също и да се стягат високо около глезена.Вече марката не ми пука толкова важно е модела да ми харесва.За зала - какво стана с плащането за тоя път ? Безплатно ли беше като за първи път или аз не съм намерил човека с парите ?! Други зали, които ми идват наум са на ЦСКА,Националния,Академика.......на Славия не ми е любима.Христо Ботев също е добра.....лошото е, че всичките тия са в някой край на София.Какво стана с Триадица, че не ми се рови назад ?
                          Абе а тая топка за 15 лева от мола на стамболийски от интерспорт-а ли беше, че днес минах от там и най-евтината беше 25 лева.Не че нещо, но си беше оферта за 15 лева тая топка.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                            Аз днес възкръснах и гледам и вие сте преживяли.За маратонките единствено мога да кажа, че без камери винаги ми е било доста по-некомфортно.Това е което гледам да имат.Също и да се стягат високо около глезена.Вече марката не ми пука толкова важно е модела да ми харесва.За зала - какво стана с плащането за тоя път ? Безплатно ли беше като за първи път или аз не съм намерил човека с парите ?! Други зали, които ми идват наум са на ЦСКА,Националния,Академика.......на Славия не ми е любима.Христо Ботев също е добра.....лошото е, че всичките тия са в някой край на София.Какво стана с Триадица, че не ми се рови назад ?
                            Абе а тая топка за 15 лева от мола на стамболийски от интерспорт-а ли беше, че днес минах от там и най-евтината беше 25 лева.Не че нещо, но си беше оферта за 15 лева тая топка.
                            Аз другия път ще домъкна една топка н КАРРА за без пари от ОМV.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Момичета, приемате ли един излекуван от контузии ветеран тази седмица ?
                              Arena Coast Customs

Comment

• Не мъкнете много топки ... днес точно от този интер спорт купих за 75 лева найк ...
                                Пробвах ги всичките и тази най-добре се усети
                                Пари ще събирам другият път по 15 лева от човек за залата до края на месеца и топката. Който иска ... събирам касови бележки и там боклуци - да му ги давам да ги гледа, да се обади само, няма проблем ...
                                Даже предпочитам ако някой друг изяви желание да се разправя с парите ...
                                МОЛЯ другият път /понеже не стана с черно-бяло/ да си носите по една синя и една червена тениска. Разберете ме и мен ... махна ли очилата ми е много гадно да познавам лица и предният път на 2-3 пъти бъркам ...
                                Програмата за неделя е следната :
                                15тина минути загряваме, разпределяме се, и в 21 : 20 започваме да играем игра с всички правила на играта 4х15 минути мръсно време.
                                Аз ще съм съдия 2 от частите, но търся навит за другите 2 ... за да стане игра трябва просто да има съдия - не става иначе.
                                Яката съм се надъхал и не моа да дочакам неделята ... адски много ми се играе

Comment

Working...
                                X